Skip to main content

Knust af sorg

Karin Jagd og Martin Miehe-Renards søn Oliver Louis Jagd Miehe-Renard er død. Han blev kun 31 år gammel

Martin Miehe-Renard og Karin Jagd i forbindelse med gallapremieren på filmen 'Margrete den første' i Imperial Bio i København, onsdag i sidste uge.
Martin Miehe-Renard og Karin Jagd i forbindelse med gallapremieren på filmen 'Margrete den første' i Imperial Bio i København, onsdag i sidste uge.Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Skuespiller og instruktør Martin Miehe-Renard og skuespillerinde og caster Karin Jagd har mistet deres 31-årige søn Oliver.

Det oplyser Karin Jagd i et opslag på Facebook, som også er underskrevet af Martin Miehe-Renard og Olivers to søskende, Sally og Malthe.

- Vi skriver for at meddele, at vi har mistet vores elskede søn og bror: Oliver Louis Jagd Miehe-Renard, den 11/9-2021. Vi er knust af sorg, skriver hun i opslaget.

I opslaget frabeder familien sig henvendelser fra pressen.

Dødsårsag ikke oplyst

Oliver Miehe-Renard blev 31 år gammel, og hans dødsårsag er ikke oplyst.

Kommentarsporet til Facebook-opslaget er fyldt med kondolencer til familien.

Flere kendte danskere har udtrykt deres medfølelse med familien i kommentarerne, blandt andre skuespillerinden og tv-vært Sarah Grünewald, skuespillerinden Neel Rønholt og skuespiller Christopher Læssø.

Oliver Louis Jagd Miehe-Renard var ikke skuespiller, men som yngre havde han mindre roller i blandt andet tv-serien "Lulu & Leon" og sin fars julekalender "Alletiders julemand".

Del din kommentar