Skip to main content

Komiker lander nyt job

Komikeren Mahamad Habane skal under vinter-OL guide seerne igennem de mange sportsdiscipliner på Discovery+. Det er hans debut som tv-vært

- Jeg håber at kunne bidrage til, at seerne får en god oplevelse hjemme i stuerne, hvor der også er plads til et godt grin, siger Mahamad Habane.
- Jeg håber at kunne bidrage til, at seerne får en god oplevelse hjemme i stuerne, hvor der også er plads til et godt grin, siger Mahamad Habane.Per Arnesen/Discovery/Pr-foto/Free

De seneste år har han udfordret sin komiske komfortzone med både skuespil og tv-optrædener.

Nu kan komikeren Mahamad Habane skrive endnu en ting på sit cv.

Han springer nemlig ud som tv-vært.

Sammen med sportsværten Mette Cornelius skal han være med til at guide seerne igennem vinter-OL.

Blandt andet i programmet "På glatis", som bliver vist på Discovery+.

Besøger danske atleter

I optaktsprogrammet besøger Mahamad Habane og Mette Cornelius de danske atleter hjemme og i udlandet for at blive klogere på deres discipliner, skriver Discovery i en pressemeddelelse.

- Måske er det dumdristigt af mig. For at være helt ærlig ved jeg meget lidt om sport og endnu mindre om vinter-OL. Men jeg er et meget nysgerrigt menneske, og derfor glæder jeg mig til at komme i gang og blive klogere på, hvad vinter-OL er for en størrelse, siger Mahamad Habane i pressemeddelelsen.

Historisk stort hold

Fra 4. februar og 16 dage frem kan man på kanalen følge alle de sportskonkurrencer, der foregår i Beijing, hvor Danmark sender et historisk stort hold på 62 atleter afsted.

Hver dag under legene vil de to værter desuden stille skarpt på dagens begivenheder i programmet "Mette, Mahamad og OL-gæsten", hvor de - som navnet antyder - får en gæst i studiet hver dag.

Glæder sig

Mette Cornelius glæder sig til at arbejde med Mahamad Habane, fortæller hun.

- Jeg blev forelsket i vinter-OL for fire år siden og har derfor glædet mig længe til at dække det, siger hun i pressemeddelelsen.

- Med Mahamad ved min side har jeg allerede erfaret, at der kan ske hvad som helst, så jeg glæder mig til at invitere seerne indenfor.

Skuespil og Stormester

Komikeren Mahamad Habane har de seneste år medvirket i underholdningsprogrammet "Stormester" på TV 2, og så er han sprunget ud i skuespillet.

Blandt andet i comedyserien "GG Horsens", og han har haft hovedrollen i rapperen L.O.C.'s musikvideo til nummeret "Milkshake".

De første tre af otte afsnit af programmet "På glatis" kan ses på Discovery+.

Del din kommentar