Skip to main content

Kræver 5,5 milliarder af TV-vært

- I har ødelagt min karriere

Only in America!

Vi har vidst længe, at beløbene i erstatningssager i USA kan ende i helt vanvittige højder, men så kommer der alligevel en sag, som får én til at spærre øjnene op.

Det er golfspilleren, Patrick Reed, der nu sagsøger golfkommentatoren Brandel Chamblee og hans arbejdsplads Golf Channel for - hold nu fast - astronomiske 5,5 milliarder gode danske kroner.

Har tjent 270 mio.

Reed hævder blandt andet, at Chamblee har svinet ham så meget til, at hans indtjeningsmuligheder er begrænset, men det har ikke forhindret Patrick Reed i at tjene 270 millioner kroner alene i præmiepenge.

Nu kræver han så 20 gange dette beløb i erstatning.

Af sagsanlægget fremgår det, at Reed mener, at Brandel Chamblee og Golf Channel "aktivt er gået målrettet efter Reed for at ødelægge hans navn, skabe had og et fjendtligt miljø" for spilleren.

Taget i snyd

- Det har påvirket mit liv i en negativ retning i de sidste ni år, lyder det i sagsanlægget.

32-årige Patrick Reed blev under en turnering i 2019 fanget af et kamera, da han imod reglerne flyttede sin bold til en bedre position i en sandbunker.

Det fik Brandel Chamblee til at sammenligne Reed med USA's tidligere præsident Richard Nixon, der trak sig efter Watergateskandalen.

Patrick Reed kræver 5,5 milliarder i erstatning.
Patrick Reed kræver 5,5 milliarder i erstatning.Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

På et tidspunkt sagde Nixon for rullende kamera, "I'm not a crook" (jeg er ikke en forbryder), og Chamblee mener, at det afslørende klip med Reed, der ulovligt flytter sin bold, for altid vil følge Reed lige som det legendarisk klip fulgte Nixon.

  

 

Del din kommentar