Kronprinsens veninde bliver smukkere

Nu er der nyt om Flora Ofelia

Offentliggjort Sidst opdateret

Flora Ofelia var en af de heldige, der i oktober sidste år kunne tage imod invitationen til Kronprins Christians 18-års fødselsdag på slottet sammen med andre unge fra hele landet.

Den 19-årige skuespiller dukkede tirsdag op til premieren på 'Mørkeland' iført en sort dragt med dyb rygudskæring kreeret af Soeren Le Schmidt.

Prisvindende skuespiller med nye projekter

Der var også nyt under solen hos hende, der i 2021 modtog en Robertpris for Årets Bedste Kvindelige Hovedrolle i DR-serien 'Ulven Kommer'. Sin første erfaring som optrædende fik hun som tiårig, hvor hun vandt MGP i 2015.

- De næste fem uger står den på filmoptagelser. Herefter har jeg andre projekter, som jeg ikke må sige så meget om endnu, sagde hun til Kendte.dk.

Fra dystre roller til en gladere karakter

Flora Ofelia skal medvirke i opfølgeren til filmen 'Smuk' fra 2022, og den har fået titlen 'Smukkere'.

- Jeg skal spille Jasmin, der er en meget outgoing type. Det er faktisk en meget anderledes karakter end dem, jeg ellers har spillet. De har nemlig været mere dystre og traumatiserede, sagde hun, der glædede sig til at folde sig ud som en mere glad type.

Skuespillerne Justin Geertsen og Flora Ofelia iført kreation af Søren Le Schmidt ved gallapremieren på 'Mørkeland' i Imperial.
Powered by Labrador CMS