Skip to main content

Kronprinsesser på fælles mission

Mette-Marit lyttede med da Mary holdt åbningstale

Kronprinsesse Mary har i formiddag slået to fluer med ét smæk.

Klokken 10 holdt hun åbningstalen ved erhvervskonferencen 'Fremtidens grønne, bæredygtige og klimasikre byer' på Oslo Rådhus.

Sammen med Haakon og Mette-Marit

Samtidig havde hun fornøjelsen af at være sammen med sine og kronprins Frederiks nære venner og kolleger, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit, der deltog ved åbningen.

Mary er på besøg i Norge, der er Danmarks femtestørste eksportmarked, sammen med en delegation af danske virksomheder og organisationer. 

Til frokost med kongeparret

Kronprinsessen skal senere i dag også åbne og deltage i arrangementet 'Fremtidens robuste sundhedsvæsen i Norge og Danmark', der foregår i Oslo Science City. 

Frokosten nyder hun sammen med kong Harald og dronning Sonja på Bygdø kongsgård ved et arrangement, hvor også kronprins Haakon er til stede, fremgår det af det norske kongehus' officielle kalender.

De to kommende dronninger og nære veninder, kronprinsesse Mary og kronprinsesse Mary ses her ved formiddagens arrangement på Oslo Rådhus.
De to kommende dronninger og nære veninder, kronprinsesse Mary og kronprinsesse Mary ses her ved formiddagens arrangement på Oslo Rådhus.Lise åserud/NTB/Ritzau Scanpix
Del din kommentar