Lars Knutzon er fortsat ude af spillet

’Borgen’-skuespilleren har stadig knas med bentøjet trods to på hinanden følgende ryg-operationer

Offentliggjort Sidst opdateret

En af Danmarks mest erfarne skuespillere, Lars Knutzon, måtte i starten af 2023 aflyse alle sine engagementer og takke nej til rolletilbud på grund af problemer med bentøjet.

- Det går fremad stille og roligt, men jeg kan ikke spille endnu, og det går jo også nok, sagde den 82-årige skuespiller onsdag aften til Kendte.dk ved premieren på Zirkus Nemo ved Charlottenlund Fort, hvor han var ledsaget af hustruen Kirsten Mathiesen.

Langsom bedring 

Lægerne har givet ham håb om bedring i mobiliteten, men efter et par operationer må han konstatere, at det tager længere tid end beregnet at komme oven på igen.

Da Kendte.dk mødte ham ved en børnefilm-premiere i CinemaxX København i starten af 2023, var der tydeligvis problemer med bentøjet.

- Jeg går så dårligt, og skal på operationsbordet med ryggen, sagde han. Senere på året, ved premieren på ’Natasja’ i Operaen, dukkede han op med stok og gjorde sig klar til endnu en operation.

Optimistisk trods alt

’Borgen’-skuespilleren har dog ikke meldt ud, at han går på pension på grund af helbredsproblemerne. Han forbliver optimistisk trods de mange udfordringer.

Det trækker ud med bedringen hos Lars Knutzon
Powered by Labrador CMS