Lars Løkke må skille sig af med seks hvalpe

Politikeren måtte vemodigt skille sig af med dem alle

Offentliggjort Sidst opdateret

For nogle måneder siden meddelte Lars Løkke på sin Instagram-profil, at hans hund 'Fríða', en Nova Scotia Duck Tolling Retriever, havde fået seks hvalpe med hjælp fra sønnen Bergurs hanhund, 'Atlas', en finsk lapphund.

Alle hvalpe er solgt

Hvalpene blev ved den lejlighed prissat til 9.500 kroner stykket.

- Jeg kunne have solgt dem alle to gange. De er desværre væk alle sammen, afslørede den 60-årige udenrigsminister til Kendte.dk ved premieren på musicalen 'Saturday Night Fever' i Falkoner Salen på Frederiksberg torsdag aften.

Ingen hvalp til sig selv

Lars Løkke afslørede desuden, at han havde håbet at beholde en af hvalpene selv, men det kunne han desværre ikke.

- Heldigvis er en af dem solgt til en meget god veninde, så jeg kan besøge den og følge dens udvikling, sagde Løkke, mens han reflekterede over oplevelsen af at have så mange hunde i hjemmet.

Travl hverdag med mange hunde

- Det har været helt vildt at have så mange hunde derhjemme, især for Sólrun (hans hustru, red.), da jeg jo bare har været ude at rejse.

Hvalpenes etårs fødselsdag

Løkke fortalte desuden, at han har inviteret alle hvalpenes nye ejere til en etårs fødselsdagsfejring på "Hundekroen" i Rold, et hundehotel med en særlig værdi for hundeelskere.

- Værten kan prale af, at det er det eneste sted, hvor man kan tjene penge på at sælge hundeæde, tilføjede han med et smil.

Lars Løkke hustru Sólrun trak det tunge læs med hundehvalpene derhjemme, mens han blot var ude at rejse.
Powered by Labrador CMS