Lars Olsen nøjes med birolle

Den 63-årige EM-vinder har lagt det bag sig

Offentliggjort Sidst opdateret

Det var anfører Lars Olsen, der som den første løftede landsholdets guldpokal i vejret, som det synlige bevis på, at Danmark vandt EM i 1992. Dette ikoniske øjeblik skabte en kæmpe rød/hvid jubel på gader og stræder overalt i Danmark.

En livslang passion

Den 63-årige tidligere landsholdsspiller og -træner har siden ikke sluppet fodboldverdenen. Selvom han har erkendt, at hans tid på eliteplan er forbi, fortsætter han med at bidrage til sporten.

- Jeg har job ude i Brøndbys Idrætsforening – altså foreningen – hvor jeg tager mig af alle de frivillige hjælpere, som en slags ’head of coach’, sagde han til Kendte.dk ved ankomsten til landskampen mod Schweiz i Parken søndag.

- Jeg kan da godt savne eliteplanet, men sådan er det, erkendte han.

Engagement i Brøndby 

Lars Olsen har også haft andre roller i Brøndby IF, hvor han er vokset op, senest som hjælpetræner for kvindeholdet. Nu har han dog trukket sig en smule tilbage fra den aktive trænerrolle.

Reunion med EM-helte

I Parken fik han mulighed for at hilse på andre EM-helte som Peter Schmeichel, John ’Faxe’ Jensen og Henrik ’Store’ Larsen, som også var til stede ved landskampene sidste uge.

Privatliv og familie

Privat er han gift med Helle Olsen, og sammen har de sønnerne Ricki og Oliver.

Lars Olsen har i en alder af 63 år måttet acceptere en mindre rolle i fodboldverdenen.
Powered by Labrador CMS