Leif Maibom stod i vand til anklerne

Herrefrokosten ved Ringriderfesten i Sønderborg blev en våd omgang i dobbelt forstand for skuespilleren

Offentliggjort Sidst opdateret

Leif Maibom påtog sig søndag den ærefulde opgave at optræde som konferencier for Revyernes Revy i Teltet på Bakken, hvor der blev vist udpluk fra landets ypperste revyer og uddelt fornemme priser.

Berømt og berygtet

Men den 72-årige entertainer havde en noget anderledes oplevelse ved Sønderborg Ringridning i juli, hvor han fungerede som toastmaster ved den berømte og berygtede herrefrokost.

- Det fandt sted for 2200 herrer, der alle blev fulde, men det var ikke det værste, der kunne ske, fortalte Leif Maibom til Kendte.dk på den røde løber i Dyrehaven, Klampenborg.

En formiddag i vand

- Udover problemer med lyden og den triste madkvalitet væltede det ned med regn fra oven hele formiddagen, så jeg endte med at stå i vand til anklerne, afslørede Leif Maibom.

- Ved hovedbordet svuppede vi i vand, fordi teltet lå på en skrånende grund, hvor vandmasserne blev samlet, og ikke kunne opsuges af jorden, da det havde regnet så meget, forklarede han videre.

En lysere afslutning

- Bagefter gik vi ud til kvinderne i de andre telte og dansede på bordene, sagde han med et smil efter den våde oplevelse.

Jonna og Leif Maibom var til henholdsvis dame- og herrefrokost ved Ringriderfesten i Sønderborg.
Powered by Labrador CMS