Lynsalg: Nu er Brittas hjem solgt – her er prisen

Et mindre afslag gav udslag.

Offentliggjort Sidst opdateret

Svindelsigtede Britta Nielsens hus blev i februar listet til salg hos Home i Hvidovre. Det vakte opsigt, fordi Britta Nielsen i efteråret blev anholdt i Sydafrika mistænkt for underslæb for 111 millioner kroner.

Derfor var der naturligt nok en vis interesse for huset, der i og for sig blev beslaglagt og sat til salg. Nu kan Boliga så skrive, at det tog sølle 23 dage for Home Hvidovre at få solgt den 174 kvadratmeter store villa opført i 1930’erne.

Prisen endte på 4,6 millioner kroner, og dermed blev der slået en flig af udbudsprisen, der lød 4.750.000 kroner. I forvejen var udbudsprisen et stykke under gennemsnitsprisen for området, villaen ligger i, så det kan have medvirket til det hurtige salg.

Salgsprisen er noget over den, Britta Nielsen selv gav for adressen tilbage i sommeren 1986. Ifølge oplysninger fra Boliga købte hun nemlig huset for 1,19 millioner kroner.

Ikke megen snuseri

Huset har som en del af den gigantiske svindelsag naturligvis nydt sin del af opmærksomhed, men ifølge den ansvarlige mægler fra Home i Hvidovre var hele boligen ryddet, og det satte han faktisk pris på.

– De personlige ejendele er fjernet for at sikre privatlivets fred. Det er vigtigt for at os at holde det så neutralt som muligt og på lige fod med andre salg, sagde indehaver Martin Porsmose til Kendte.dk, da vi omtalte, at huset var sat til salg i februar.

Kammeradvokaten satte huset til salg gennem Home.

Powered by Labrador CMS