Skip to main content

Mary havnet i shitstorm

Negative kommentarer vælter ned over kronprinsessen på sociale medier

Det har skabt vrede blandt dele af befolkningen, at kronprinsesse Mary tirsdag eftermiddag ikke ønskede at svare på pressens kritiske spørgsmål i Herlufsholm-sagen i forbindelse med et besøg på Haslev Idrætsefterskole på vegne af Mary Fonden.

Således har flere forargede danskere skyndt sig til tasterne på de sociale medier, hvor de kommer med heftig kritik af kronprinsessen. 

Utroværdigt kongehus

'Et samfund som det danske har ikke brug for et kongehus. Hvis ikke medlemmerne af dette hus forstår dette, graver de deres egen undergang! skriver en bruger på Kongehusets Facebook-side med reference til Marys lille stunt onsdag eftermiddag. 

En anden følger trop og skriver følgende: 

'Nu skal kongehuset virkelig tænke sig grundigt om, for de er ved at sætte Marys arbejde med Mary fonden over styr. Det er utroværdigt, at man arbejder med unges trivsel og bekæmpelse af mobning samtidig med, at man har prins Christian og snart Isabella på en skole der har så store problemer med mobning overgreb. Find for pokker en ny skole Mary og Frederik, skriver en bruger. 

Kronprinsesse Mary skal måske ikke tjekke kommentarerne på de sociale medier. Her er hun nemlig udsat for heftig kritik.
Kronprinsesse Mary skal måske ikke tjekke kommentarerne på de sociale medier. Her er hun nemlig udsat for heftig kritik.Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kommer med råd til Mary

En tredje kommer med et godt råd til kronprinsessen. 

'Måske kronprinsessen skulle drøfte disse forhold med Herlufholms Kostskole i fuld offentlighed,' skriver vedkommende. 

Kommentarerne fra danskerne har altså været mange, men det sidste ord er nok ikke sagt i denne sag.

Del din kommentar