‘Matador’-veninder: Så tætte er de

Sonja Oppenhagen og Malene Schwartz viste deres nære venskab ved premieren i Grønnegårds Teatret

Udgivet Opdateret

Gensynsglæden var stor hos Sonja Oppenhagen og Malene Schwartz, der tilfældigvis stødte ind i hinanden ved ankomsten til Grønnegårds Teatret, hvor premieren på ’En Ideel Ægtemand’ af Oscar Wilde fandt sted i Odd Fellow-palæet i København onsdag aften.

Gammelt venskab fra ‘Matador’

- Malene og jeg ses faktisk ofte, så det er ikke så nyt, afslørede Sonja Oppenhagen til Kendte.dk om ’Maude’, som hun spillede sammen med i den populære ’Matador’-serie, der blev optaget fra slutningen af 70’erne.

87-årige Malene Schwartz og Sonja 'Vicki' Oppenhagen deler mange minder fra deres tid i 'Matador', og deres venskab er stadig stærkt efter alle disse år.

Nye projekter efter ‘Badehotellet’

Den 75-årige skuespillerinde har netop afsluttet en anden stor tv-serie, nemlig ’Badehotellet’, hvor hun har medvirket i alle sæsonerne.

- Selvfølgelig savner jeg kollegaerne fra ’Badehotellet’ efter alle de dejlige timer, vi har tilbragt sammen i Risby-studierne i Albertslund, fortsatte Sonja Oppenhagen, der stadig er aktiv på scenen.

Fremtidige engagementer

– Til august skal jeg medvirke i en vandreforestilling på Børglum Kloster, og jeg har flere engagementer til efteråret, som jeg endnu ikke kan afsløre noget om, sagde Sonja Oppenhagen, der også er foredragsholder.

Sonja Oppenhagen og Malene Schwartz er stadig venner mange år efter, at 'Matador' blev optaget.
Powered by Labrador CMS