Skip to main content

'Maude' i millionhandel

Nu er Malene Schwartz kommet af med det milliondyre sommerhus

Citathistorie: Boliga.dk.

Man fristes næsten til at konkludere, at køberen af Malene Schwartzs sommerhus har sagt; ”bare på beløbet.”

I hvert fald er der ikke slået så meget som en krone af udbudsprisen på den folkekære skuespillers feriebolig, der netop er blevet solgt.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Slut efter 26 år

Sommerhuset, der ligger i badebyen Tisvildeleje på Sjællands nordlige kyst, kom til salg igen for en måneds tid siden og efter blot to uger var en handlen i hus til 4.985.000 kroner. Det viser det netop tinglyste skøde.

Det betyder altså, at det er sidste sommer i det 87 kvadratmeter store fritidshus for Schwartz, der særligt er kendt for sin ikoniske rolle som bankdirektørfruen Maude i Matador. Dermed er det således også farvel til omkring 26 år i ferieboligen, der ligger i det i det naturskønne område Lundene.

Malene Schwartz har nu fået solgt sommerhuset i en gevaldig fart.
Malene Schwartz har nu fået solgt sommerhuset i en gevaldig fart.Mathias Eis/Ritzau Scanpix

Vil prøve nyt

Netop de mange somre samme sted er en af grundene til, at Malene Schwartz har solgt sin feriebolig efter næsten tre årtier. Hun fortalte til Billed-Bladet, da sommerhuset første gang kom på markedet i sensommeren sidste år, at hun vil prøve noget nyt og kigge lidt mere på verden i stedet for.

Det skulle der være rig mulighed for nu, i hvert fald kan skuespillerinden glæde sig over at have solgt en feriebolig i landets dyreste sommerhuspostnummer.

Populært område

Ifølge Boliga.dk er det nemlig Tisvildeleje, der ligger helt i top, når det gælder de svimlende beløb, sommerhusene skifter hænder for i Danmarks mest populære ferieområder:

Sidste år gav køberne i gennemsnit lige godt 55.400 kroner pr. kvadratmeter for sommerhusene i kystbyen, hvilket eksempelvis svarer til næsten 3,9 millioner kroner for en feriebolig på 70 helt gennemsnitlige kvadratmeter.

Se sommerhuset her

Her er sommerhuset set ude fra
Her er sommerhuset set ude fraNybolig Peter Leander, Hornbæk
Del din kommentar