Med kniven for struben: Krofatter er i knibe

I sæsonpremieren af "Med kniven for struben" forstår krofatter Morten ikke, at der ikke kommer gæster.

Thomas Castberg er taget til Nordjylland, hvor alt er gået i stå i køkkenet på Kongerslev Kro. Foto: TV3.
Offentliggjort Sidst opdateret

“Med kniven for struben” er tilbage på TV3.

I sæsonpremieren er Thomas Castberg er taget til Nordjylland, hvor alt er gået i stå i køkkenet på Kongerslev Kro.

Krofatter Morten vil gerne have spisende gæster.

Færdiglavet mad fra frost

Morten forstår ikke, hvorfor folk bliver væk fra restauranten i kroen.

Krofatter Morten har serveret for både prins Henrik og Bertel Haarder, så han ved, hvad det handler om. Morten regner med, at Castberg, der netop nu spiser Mortens mad, er en tilfreds kunde.

Castberg smager Mortens ristede camembert, og så er det tak for mad.

Thomas Castberg finder hurtigt ud af, at maden kommer fra færdiglavede poser og bøtter, og bliver varmet op fra frost.



Derudover ligger restauranten i forlængelse af kroens værtshus, som man skal gå i gennem for at komme ind til restauranten.

Det er mildest talt ikke særlig appetitligt at skulle igennem en stor røgsky, når man skal ind at spise, så Castberg forstår godt, hvorfor folk holder sig fra restauranten.

Kroen har altså meget, den skal rette op på, hvis den skal gøre sig forhåbninger om at overleve.

Vil Morten lytte og tage ved lære af Castbergs råd, eller er han for stædig og for fastgroet i sine gamle vaner og rutiner?



Se sæsonpremieren af “Med kniven for struben” i aften klokken 21 på TV3.

Powered by Labrador CMS