Med kniven for struben: Mark taber 30.000 kr. hver måned
27-årige Mark taber hver måned 30.000 kroner på sin restaurant. Kan Thomas Castberg mon hjælpe?
Med kniven for struben er tirsdag aften i København.
På restaurant Chopstix taber den 27-årige ejer Mark hver måned 30.000 kroner.
Ingen kunder
Trods central placering i hjertet af København har restauranten ingen kunder, så drømmen om fuldt huse og penge på kontoen har udviklet sig til et mareridt.
Sker der ikke noget, må restauranten snart lukke.
Thomas Castberg kæmper med at få Mark og hans far, som arbejder i restauranten, til at forstå, at hvis de vil have gæster i restauranten, skal de målrette den asiatiske mad til de danske gæster, og så skal Mark lære at blive en bedre vært.
Serverer mad på plasttallerkener
Men især Marks far, Chiun, er ikke meget for at lave om på det traditionelle kantonesiske køkken, han praktiserer.
Det til trods for at gæsterne klager over, at maden er tør og der er ben i anden.
Og så kan hverken Mark eller Chiun se noget galt i at servere maden på plastiktallerkener – så længe det smager godt.
Det undrer også Castberg, at de to ikke bruger den megen ventetid i den tomme restaurant til at rydde op eller skaffe kunder til butikken.
De er gået totalt i stå og sidder bare og venter.
Og da Castberg endelig fylder restauranten med gæster, er der tydeligvis ikke styr på en skid.
Se om Thomas Castberg kan hjælpe restaurant Chopstix i aften i “Med kniven for struben” klokken 21 på TV3.