Meghans bror i hårdtslående kamp

Hertuginde Meghans bror Thomas Markle Jr. er begyndt at bokse, og han dedikerer sin første kamp til søsteren og hans nye nevø.

Maghan Markles bror Thomas Markle Jr. skal bokse i en kendiskamp, og han påtænker at dedikere kampen til søsteren Meghen og hendes nyfødte søn. Foto: Scanpix
Maghan Markles bror Thomas Markle Jr. skal bokse i en kendiskamp, og han påtænker at dedikere kampen til søsteren Meghen og hendes nyfødte søn. Foto: Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

I en kendis-boksekamp, har hertuginde Meghans bror Thomas Markle Jr. nu annonceret, at han bokser sin første kamp med en tanke på hende og lille prins Archie.

Det er nyt, at Thomas Markle kaster sig ud i at bokse. Han har dog tidligere dyrket kampsport.

Kendiskamp

På et pressemøde forud for boksekampen mødtes Thomas Markle med sin modstander skuespilleren Henry Laun, der er bedst kendt for sit venskab til skuespilleren Mark Wahlberg.

I et interview samme dag, fortalte Thomas Markle Jr. til Daily Mail, at han ville dedikere boksekampen til søsteren Meghan og nevøen Archie.

Kampen skal bokses næste måned i Atlantic City. Og chancerne for at Thomas Markle Jr. løber med sejren er rimelig, da det ifølge kampens promotor er det bedste match af modstandere i en kendis-boksekamp nogensinde.

Positiv omtale

Thomas Markle Jr. fortæller endvidere til Daily Mail, at boksekampen giver ham mere positiv omtale end han tidligere har modtaget. Og at det får ham til at virke som en mere legitim mand. Det har betydet, at han er mere stolt af at sige, at Meghan er hans søster.

Til dagligt er Thomas Markle Jr. vinduesmontør. Men måske ligger fremtiden for den 52-årige indenfor boksesporten.

Powered by Labrador CMS