Melvin taler ud om helbredet

Komikeren lider stadig af efterveerne fra en operation for hjernetumor

Offentliggjort

Det var noget af et chok, da Melvin Kakooza i 2021 fik diagnosticeret en hjernetumor kort før, han skulle springe ind som afløser-vært i 'X Factor'. Af den årsag måtte drømmejobbet da også aflyses.

Der blev gennemført en operation, hvor det viste sig, at tumoren var godartet. Sygdomsforløbet har dog været en langtrukken affære, hvor komikeren undervejs tog adskillige kilo på i vægt.

Tilbage på banen

- Jeg er begyndt at komme oven på igen, og har det godt. At jeg kan spille fodboldkamp i dag, er et bevis på, at det går den rigtige vej, afslørede han til Kendte.dk ved en showkamp lørdag eftermiddag sammen med andre kendte på Vejby Stadion i Nordsjælland.

Royal Run og vægttab

- I år satte jeg mig målet at løbe 'Royal Run' med familien. Fem kilometer og næste år tager vi 10'eren, lovede den 32-årige komiker, der de seneste måneder har formået at smide 28 kilo, så han er tilbage på idealvægten i nærheden af de 90 kilo.

Klar til turné

Melvin Kakooza skal også gøre sig klar til at afpudse formen på en anden måde. Med titlen 'BROS – Så blev der mørkt' skal han på en komisk turné til efteråret sammen med Adam & Noah og Mahamad Habane. Man kan få en forsmag på showet til 'Smukfest', hvor firkløveret skal på deres første officielle optræden.

- Det er faktisk ikke sket siden 2018, hvor jeg var opvarmer for Tobias Dybvad, så jeg glæder mig, og det kommer til at fylde rigtigt meget i den kommende tid, lød det fra Melvin Kakooza, der er blevet haveejer i sin nye bolig nord for København.

Er blevet haveejer

- Det er mediterende, og så er jeg sammen med familien. Det er blevet set jordbær, men det er endnu ikke godt nok til, at jeg vil blære mig med det, lød det fra 'Helt Sort'-komikeren.

- Danmark er virkelig smukt, når skolen skinner, og jeg kan godt lide at hygge mig med det, sagde han.

Melvin Kakooza arbejde sig frem til topformen.
Powered by Labrador CMS