Mia Wagner: -Det var meget voldsomt

Erhvervskvinden måtte igen tage hensyn til sit helbred

Offentliggjort Sidst opdateret

Mia Wagner, der var digitaliserings- og ligestillingsminister, åbner op om sin korte tid i politik og de personlige omkostninger det medførte.

Det skriver Ekstra Bladet.

Det stod helt klart

- Det var meget, meget voldsomt for mig personligt. De følelsesmæssige følger var kæmpestore. Samtidig havde jeg sådan en oplevelse af i det splitsekund, der stod det helt klart for mig det her, at det skal jeg ikke, siger hun i DR-programmet 'Fortidens Hemmeligheder'.

Måtte prioritere sundhed

Efter kun 14 dage på posten trak Wagner sig på grund af et alvorligt helbredsproblem, som gjorde det klart for hende, at hun måtte prioritere sin sundhed og familie frem for karrieren.

Den tidligere investor i tv-programmet 'Løvens hule' på DR, lever med en hjertelidelse, der kræver, at hun har en pacemaker.

Faldt om i køkken

Hun beskriver en episode, hvor hun faldt om i sit køkken, som et meget voldsomt besvimelsesanfald, der har vist sig at være en øjenåbner for hende.

- Jeg har begrænsninger. Jeg skal ikke presse mig selv så meget, at mine nærmeste – og jeg selv – skal gå og være bekymrede over, om jeg kan klare det. Det skal jeg ikke udsætte dem, jeg elsker, for – eller mig selv, siger hun i DR-programmet.

Mia Wagner så ’Barbie’ sammen med søsteren, og glædede sig til en ferie efter en hektisk tid.
Powered by Labrador CMS