Michael Falch gør comeback med manér

Sangeren har i en årrække holdt sig til musik, men springer nu også til som skuespiller i filmen 'Madklubben 2'

Offentliggjort Sidst opdateret

Sanger Michael Falch har i en række år holdt sig til musik, men gør comeback som skuespiller i filmen "Madklubben 2" med Kurt Ravn og Mia Lyhne på rollelisten.

Der er godt nyt for fans, der har savnet at se Michael Falch på tv.

Sangeren vender tilbage til det store lærred i "Madklubben 2", der får premiere i det sidste halvår af 2025.

Det skriver produktionsselskabet SF Studios i en pressemeddelelse.

Store navne medvirker

Det er efterfølgeren til "Madklubben" fra 2020 med Kirsten Lehfeldt, Kirsten Olesen og Stina Ekblad i hovedrollerne. "Madklubben" nåede at sælger over 120.000 billetter, inden biograferne lukkede på grund af coronapandemien.

I den første film var de tre veninder i Italien, men i efterfølgeren er de hjemme i Danmark på Sydfyn, hvor Troels Lyby, Rasmus Botoft og Mia Lyhne vender tilbage i deres roller, mens Judy Gringer, Kurt Ravn og Michael Falch er nye navne på listen.

Michael Falch kaster sig over skuespillet igen efter en længere pause.

Michael Falch skal i filmen spille over for Kirsten Olesen, der spiller Marie og er romantisk interesseret i Falchs rolle, Torben.

Flere serier og film

Michael Falch er primært sanger, sangskriver og forfatter.

I 1977 blev han forsanger i rockbandet Malurt, der blev kendt for sange som "Mød Mig i Mørket", "Superlove" og "Den Eneste i Verden". Da bandet blev opløst, gik han solo og udgav siden en række albums som "Det Andet Land" og "De Vildeste Fugle".

Sideløbende med musikkarrieren har Michael Falch indtaget roller i flere serier og film, men han har i de senere år holdt pause fra skuespillet.

Med undtagelse af "Tarzan Mama Mia" har den række af film, som han har medvirket i, ført til bodilnomineringer. I 1987 modtog han Bodilprisen for "Bedste Mandlige Hovedrolle" som den navnløse detektiv i filmatiseringen af Dan Turèlls "Mord i mørket".

Fra 2000 til 2004 havde han en fast rolle i DR-serien "Rejseholdet".

Han har udgivet syv erindringsbøger, senest "Under månen" i 2023.

Michael Falch har tre døtre, Mathilde, Anna og Soffi Falch. Mathilde Falch er også aktiv musiker.

Powered by Labrador CMS