Michael Rasmussen scorer nyt job

Når Viaplay Sport News går i luften, bliver det med den tidligere 'Tour de France'-rytter som cykelekspert

Offentliggjort

Den tidligere cykelrytter Michael Rasmussen er klar til en ny etape i livet, når han inden længe skal dele ud af sin viden på Viaplay Sport News.

Han har nemlig scoret et værtsjob på den nye kanal.

- Det bliver fedt at være en del af en sportsnyhedskanal, som konstant leverer nyheder og resultater fra cyklingens verden. Selv om Tour de France netop er slut, så buldrer cykelsæsonen jo videre, og nyhedsbilledet står aldrig stille, siger Michael Rasmussen i en pressemeddelelse fra Viaplay og fortsætter:

- Jeg er kendt for at have mine meningers mod, og jeg glæder mig til at dele mine skarpe analyser med seerne på Viaplay Sport News.

Fast ugentlig nyhedsmagasin

Michael Rasmussen skal bidrage med de vigtigste nyhedshistorier, men han får også et fast ugentligt nyhedsmagasin om cykling samt en rolle i et andet af kanalens nye debatformater.

- Rasmussen har kørt med og mod de bedste i verden, og har et indgående kendskab til cykelsportens inderste mekanismer og altid ekstremt dedikerede atleter. Det er altså en mand, der ved, hvad han taler om, når det kommer til forventninger, formåen, taktik og cyklingens fascinerende verden, lyder det i pressemeddelelsen fra Viaplay.

Fortsætter på Ekstra Bladet

Den tidligere cykelrytter har senest fungeret som cykelekspert hos Ekstra Bladet, hvor han blandt andet har kommenteret det netop overståede Tour de France. Han vil stadig være tilknyttet avisen trods sin nye tjans, skriver Ekstra Bladet.

Også den tidligere fodboldspiller Thomas Gravesen og den tidligere racerkører Jason Watt er blevet gaflet af sportskanalen, der går i luften til august.

Tidligere cykelrytter Michael Rasmussen skal være fast ekspert på den nye kanal Viaplay Sport News.
Powered by Labrador CMS