Mikkel Kessler afslører vild løn

Den tidligere bokser var godt tilfreds med sin deltagelse i populær dansekonkurrence

Offentliggjort Sidst opdateret

Bokselegenden Mikkel Kessler åbner nu op om sin tid i "Vild med dans" og den meget omtalte løn, han fik for sin deltagelse.

Det sker i selvbiografien 'Uden Parader', som udgives i forbindelse med en bogreception tirsdag på restaurant 'Donna' i København.

Højeste honorar

Da Mikkel Kessler i 2019 dansede med i det populære tv-program 'Vild med dans' sammen med Mille Funk, blev han ikke blot kendt for sine dansetrin, men også for at være den deltager, der nogensinde har modtaget det højeste honorar i programmets historie. 

Fik en million

- Jeg forhandlede økonomien på plads og endte med at blive aflønnet ganske glimrende. Et ugeblad snusede op, at jeg fik omkring en million kroner for at deltage. Det tal havde de dog ikke fra mig, da jeg havde accepteret en tavshedsklausul, skriver den 45-årige tidligere bokser, og understreger, at han ikke var bekendt med, hvad de andre deltagere fik.

Slog bordtennisspiller

Mikkel Kessler og Mille Funk sluttede på en sjetteplads i konkurrencen, men bokseren var godt tilfreds med sit resultat - ikke mindst fordi han slog bordtennisspilleren Michael Maze i en afgørende omdans.

Tid og evighed

- Jeg tog derfra med håneretten over Michael Maze. Min jive vandt over hans cha-cha-cha, og det vil jeg kunne minde ham om for tid og evighed, fortæller Mikkel Kessler i forhold til kammeraten.

Selvom dans ikke var hans stærkeste disciplin, nød han oplevelsen og de venskaber, han skabte undervejs.

Powered by Labrador CMS