-Min krop kan stadig det, den kunne, da jeg var 22

Til hverdag lægger skuespiller Laura Drasbæk ikke mærke til, at hun snart er 50 år

Offentliggjort

Skuespiller Laura Drasbæk bliver 50 år til december, men hun føler sig ikke som en, der snart runder et halvt århundrede.

- Alder er bare et tal. Sådan har jeg det. Men jeg tænker da: "Shit man, så er jeg halvvejs", siger hun.

Hun lægger ikke mærke til det i hverdagen, men når hun ser sig selv i spejlet, bliver hun mindet om det.

Glemmer sin alder

- Nogle gange står jeg og snakker med en, der er tyve år yngre end mig, og jeg føler, at vi er jævnaldrende. Jeg glemmer tit, hvor gammel jeg er. Når jeg så ser mig selv i spejlet, kan jeg nogle gange blive helt overrasket, siger Laura Drasbæk.

Hun er også begyndt at opleve det, når hun spejler sig i andre mennesker.

- Jeg bliver opfattet på en anden måde, end jeg gjorde for 25 år siden. Men det er der også en fred i på en eller anden måde.

Laura Drasbæk har en lang karriere bag sig. Hun debuterede i filmen "Lad isbjørnene danse" som 24-årig og har siden medvirket i flere film og tv-serier.

Aktuel i 'Sommerdahl'

I øjeblikket er hun aktuel i TV 2 Charlie-serien "Sommerdahl", hvor hun spiller kriminalteknikeren Marianne Sommerdahl.

Selv om hun er blevet 25 år ældre, så føler Laura Drasbæk stadig, at hendes krop kan det samme, som da hun debuterede i 1990 med sin første filmrolle.

- Jeg er beriget af gode gener, så jeg mærker det ikke fysisk. Min krop kan stadig det, den kunne, da jeg var 22, siger hun.

Skuespilleren går også meget op i sin sundhed. Hun holder sin træning ved lige og forsøger at spise sundt og sove ordentligt.

Den sunde livsstil er også blevet en form for udfordring, som Laura Drasbæk har sat for sig selv.

- Jeg vil gerne være 90 år og stadig kunne alting. Det er spændende, hvor lang tid jeg kan gå og blive ved med at være lige så stærk og smidig, siger hun.

Her er holdet bag "Sommerdahl". Fra venstre ses: Maibritt Saerens, André Babikian, Peter Mygind, Caspar Phillipson, Laura Drasbæk, Lise Baastrup, Mathias Kki Jørgensen, Thit Aaberg, Mia Helene Højgaard, Bjarne Henriksen og Kurt Ravn.
Powered by Labrador CMS