Monster-succes som film – Nu skal disse stjerner føre festen videre

Der er lagt op til et festligt gensyn med Susan Himmelblå, når Kurt Ravn, Lise Baastrup, Jimmy Jørgensen og Pernille Højmark er blandt de medvirkende i musicalversionen af "Midt om Natten".

“Midt om Natten” blev en stor succes – og sættes filmen op i en helt ny musicalversion. Lise Baastrup (Susan Himmelblå), Allan Mortensen (Tusindfryd) og Gustav Wolter (Benny) ses her ved præsentationen i Tivoli fredag. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
“Midt om Natten” blev en stor succes – og sættes filmen op i en helt ny musicalversion. Lise Baastrup (Susan Himmelblå), Allan Mortensen (Tusindfryd) og Gustav Wolter (Benny) ses her ved præsentationen i Tivoli fredag. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

Der bliver gensyn med både Benny, Arnold, Tusindfryd, Spacy og Susan Himmelblå, når kultklassikeren “Midt om natten” bliver sat op som musical i Koncertsalen i Tivoli til foråret.

Det er netop blevet afsløret, at det bliver et blandt hold af både garvede navne og nye kræfter, der skal spille de velkendte roller i musicalversionen.

Det har Tivoli fredag annonceret i en pressemeddelelse – i samarbejde med Langkjær Entertainment og Live Nation.

Fra “Matador” til “Midt om Natten”

Kurt Ravn – der mest er kendt for sin “Røde”-rolle i “Matador”, indtager rollen som den ældre udgave af Arnold, der i filmversionen blev spillet af Erik Clausen.

Troels Malling skal spille den unge udgave af karakteren.

Gustav Wolter, der er søn af revyskuespillerinden Lisbeth Dahl, debuterer som Benny, der i sin tid blev spillet af Kim Larsen.

Skal kunne stå distancen

Lise Baastrup skal spille Susan Himmelblå, og også Jesper Lohmann, Jimmy Jørgensen og Pernille Højmark er blandt andre på rollelisten.

For forestillingens producenter, Nikolaj Koppel og Thomas Langkjær, har det været vigtigt at finde skuespillere, der “sang- og karaktermæssigt kan stå distancen”.

– Vi er sikre på, at historien om livet på Haveje med dette cast kommer til at stå ligeså lyslevende til næste år, som den gjorde for 35 år siden, siger de i pressemeddelelsen.

Musicalen tager afsæt i det originale filmmanuskript, men i musicalversionen får publikum et bud på, hvad der skete med karaktererne i tiden efter “Haveje”.

En udvidet udgave af filmen

Filmens handling skal genoplives i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt.

“Midt om natten” fik premiere i 1984 og også soundtracket er blevet en klassiker. Faktisk er albummet det bedst sælgende danske album nogen sinde.

I musicalen bliver der således genhør med “Papirsklip”, “Haveje” og titelnummeret “Midt om natten”, men også mere end 20 af Kim Larsens og Gasolins største sange som “Kvinde min”, “Rabalderstræde” og “Tarzan Mamma Mia” bliver fortolket.

“Midt om natten” får premiere den 15. marts 2018 i Koncertsalen i Tivoli og tager efterfølgende på turné rundt i landet.

Powered by Labrador CMS