Nik & Jay som OL-eksperter

Peter Falktoft og Esben Bjerre har fået assistance fra popduoen, som deler deres erfaringer fra skateboardmiljøet

Offentliggjort

Inden Nik & Jay indtog rampelyset, indtog de ramperne.

Erfaringen fra skateboarding deler de to sangstjerner nu ud af i tirsdagens OL-udsendelse "I Paris går det godt", som sendes på Warner Bros. Discoverys streamingtjeneste, Max.

Mændenes finaler

Nik og Jay akkompagnerer programmets værter, Peter Falktoft og Esben Bjerre, i mændenes finale i skateboarddisciplinen street.

- Jeg glæder mig som en lille knejt. At se det live - det er ubegribeligt. Fabelagtigt, siger Nik - med det borgerlige navn Niclas Petersen - i programmet.

Susede op og ned

Både Nik og Jay, der kender hinanden fra barndommen i Værløse, har elsket at skate, siden de som 12-årige susede op og ned ad ramperne i de lokale skateparker.

- Da jeg var lille, drømte jeg om at blive enten skater eller fodboldspiller, afslører Jannik Thomsen - bedre kendt som Jay - i programmet.

Handlede om stil

Han erkender dog, at det ikke udelukkende var sporten, som trak.

- Selv når vi var til konkurrencer, handlede det mest om stil. Så længe man så dope ud, var det godt, lyder det fra Jay.

Det blev musikken, som de to gik efter.

Nik & Jay slog igennem i 2002 med gennembrudsbaskeren "Hot". Siden er det blevet til et væld af hits, herunder "Boing!", "Lækker" og "En dag tilbage" for bare at nævne et udpluk.

Sådan er vi vant til at se Nik & Jay.
Powered by Labrador CMS