Nikolaj Lie Kaas gennemlever mareridt

Filmstjernen kan dog vælge og vrage mellem rolletilbuddene igen

Offentliggjort Sidst opdateret

Nikolaj Lie Kaas har rejst sig igen efter en periode med stilstand forårsaget af en faglig strid i filmbranchen, der kostede arbejdsløshed hos mange danske skuespillere.

Tilbage på tv

- Det går godt, afslørede den 51-årige filmstjerne ved premieren på ’Familier som vores’ i Imperial lørdag.

Her er han aktuel på rollelisten i en poetisk katastrofeserie instrueret af Thomas Vinterberg, og som vises fra 20. oktober på TV 2.

En intens oplevelse

- Det er jo en vild oplevelse, da det er et mareridt, som skal gennemleves. Det har været en kæmpe fornøjelse at lave, og som skuespiller har det været interessant, lød det fra filmstjernen til Kendte.dk.

Han har gang i flere andre ting. Blandt andre Anders Thomas Jensen nye film 'Den sidste viking'.

Meget anderledes

- Lige nu filmer vi i Sverige. Det er jo hans særlige univers, og meget anderledes end det her. Det er privilegeret at få lov at blive udfordret i forskellige filmgenrer, understregede Nikolaj Lie Kaas, der også medvirkede i instruktørens vanvittige succeser, ’Blinkende Lygter’ og ’De grønne slagtere’.

Kommende projekter

På en spændende venteliste for filmelskere ligger også en ny udenlandsk filmatisering af ’Frankenstein’-monsteret, hvor Nikolaj Lie Kaas også spiller en rolle sammen med kollegaen Lars Mikkelsen.

Filmklassikeren får premiere på Netflix i 2025.

Nikolai Lie Kaas har i den grad fået skruen i vandet igen efter stilstand forårsaget af en faglig strid.
Powered by Labrador CMS