Skip to main content

Nu afslører de det endelig

Simon Stenspil og Anna Stokholm var længe om at finde det helt rigtige navn til parrets søn. Men nu præsenterer skuespillerparret lille Ziggy til omverdenen

Simon Stenspil og Anna Stokholms lille søn er født ind i en celeber familie. Simon Stenspil er lillebror til skuespillerinden Cecilie Stenspil, der er kærester med kollegaen Troels Lyby. (Arkivfoto).
Simon Stenspil og Anna Stokholms lille søn er født ind i en celeber familie. Simon Stenspil er lillebror til skuespillerinden Cecilie Stenspil, der er kærester med kollegaen Troels Lyby. (Arkivfoto).Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Under graviditeten gik babyen under "Pomfritten", "Dimsen" og "Dutten".

Men nu har det danske skuespillerpar Simon Stenspil og Anna Stokholm fundet et navn til sønnike, som kom til verden i november.

Han skal nemlig hedde Ziggy Bob Stokholm Stenspil. Det afslører de stolte forældre på Instagram.

- Håber, verden vil tage fantastisk imod dig. Vi elsker dig overalt på jorden, skriver Simon Stenspil i sit opslag.

Navnet er uhyre sjældent herhjemme, fremgår det af Danmarks Statistik.

Lille Ziggy deler det med 74 andre drenge og syv piger.

Længe om at finde navnet

Ifølge den nybagte mor var de længe om at finde det helt rigtige navn til parrets purk.

- Men da det pludselig kom til os, var vi ikke længere i tvivl, skriver Anna Stokholm i sit opslag delt på Instagram.

At det var en lille dreng, der kom ud ved den planlagte hjemmefødsel i november, var en overraskelse for parret, som ville vente til den store dag.

- Hvis barnet får noget af den humor og glæde, som Simon har, så tror jeg, vi er godt kørende. Det barn får verdens bedste far, som vil gøre alt for det, sagde 33-årige Anna Stokholm til Ritzau tilbage i august på den røde løber til Zulu Comedy Galla.

Her blev hun suppleret af sin 38-årige kæreste:

- Hvis barnet får noget af den skønhed, som Anna har, og får noget af den disciplin, som jeg mangler, og Anna har, så tror jeg, vi får en kongekombi, lød det fra Simon Stenspil.

Del din kommentar