Skip to main content

Nu fortæller Bubbers ekskone om skilsmissen

Christina Nørby Ibsen vil trække både sig selv og andre i samme situation som hende op til overfladen igen, når fundamentet bliver pulveriseret

- Jeg sidder ved middagsbordet med mine tre børn, og stemningen er trykket. Ingen tør rigtig tale om det emne, som alle tænker på. Min nylige skilsmisse. Jeg prøver at holde humøret oppe, smiler og snakker. Vi skal have en god aften.

- Jeg kigger på min søn, og lige i det øjeblik lægger han sin gaffel på præcis samme måde, som hans far altid har gjort, og det hele vender sig i mig. Tanken farer gennem hovedet på mig: Shit, jeg kan jo ikke finde ud af at være sammen med mine børn.

Sådan lyder et uddrag af Christina Nørby Ibsens kommende bog, "Med fødderne skrøbeligt plantet", som udkommer den 28. oktober.

Det annoncerer Forlaget Grønningen 1 i en pressemeddelelse.

Det kom som et granatchok for Christina Nørby Ibsen, da hendes mand, Niels Christian Meyer - bedre kendt som Bubber - havde en affære og skulle være far igen.

Det kom som et granatchok for Christina Nørby Ibsen, da hendes mand, Niels Christian Meyer - bedre kendt som Bubber - havde en affære og skulle være far igen.

Morten Germund/Ritzau Scanpix

Et granatchok

I bogen beskriver Christina Nørby Ibsen det granatchok, som ramte hende i 2019, da hun gik fra sin mand gennem mere end 30 år, tv-værten Bubber, efter at hun fandt ud af, at han havde en affære og skulle være far igen.

Hele fundamentet blev revet væk under hende, og hun blev for altid forandret, som også var titlen på den podcastserie, hun efterfølgende blev vært på.

Nu deler hun også sine sorger - og glæder - i en ny bog, som af forlaget beskrives som livsklog og hjertevarm og omhandler pludselig at stå alene midt i livet, når man ikke selv har valgt det, men må lære at leve med det.

Ibsen trækker med et glimt i øjet på sine egne erfaringer, sorger og glæder og bruger humor og ironi, når hun igennem bogen trækker sig selv og andre i samme situation op til overfladen, lyder det fra forlaget. (Arkivfoto).
Ibsen trækker med et glimt i øjet på sine egne erfaringer, sorger og glæder og bruger humor og ironi, når hun igennem bogen trækker sig selv og andre i samme situation op til overfladen, lyder det fra forlaget. (Arkivfoto).Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Gode og dårlige dage

- Hvad gjorde hun, da livet pludselig tog en drejning? Da alt det, hun kendte og troede på, blev taget fra hende, og hun ikke anede, hvad hun skulle stille op?

-Følg Ibsens modige rejse på både de gode og de dårlige dage ud på den anden side af skilsmissen, lyder det fra forlaget om den kommende bog.

"Med fødderne skrøbeligt plantet" udkommer den 28. oktober.

Del din kommentar