Skip to main content

Nye stjerner i gamle trøjer

Ligesom i første sæson kommer rekrutterne ud for opgaver, der sætter dem under både hårdt fysisk og psykisk pres

3. februar har anden sæson af Stjerner i trøjen premiere
3. februar har anden sæson af Stjerner i trøjen premierePer Arnesen; Fotograf Per Arnesen

Endnu engang er 12 kendte trukket i trøjen og har indordnet sig under Oberst Dar Salim og Kaptajn Jacob Riisings militære disciplin. 

Selv om sammenhold og fællesskab står højt på dagsordenen, er der til sidst kun én, der kan kalde sig vinder af ‘Stjerner i Trøjen’

"Missede militæret"

Kokken Gorm Wisweh missede militæret, så da han blev tilbudt at deltage, slog han til.

- Jeg har altid tænkt, at folk, der har været i militæret, har fået en oplevelse, man aldrig får igen, så jeg følte mig ret heldig, da jeg blev spurgt. Det var vigtigt for mig, at det ikke var ‘fjolle’ militær, men at der var noget seriøsitet, selvom det er med et glimt i øjet. Og det må man sige, der var, siger Gorm Wisweh.

Selvindsigt til tv-værten

For tv-vært og influencer Lisbeth Østergaard gav prøvelserne endda rum til selvindsigt.

- Udover nogle dejlige venskaber og en masse blå mærker lærte jeg, at jeg kan meget mere, end jeg selv tror, siger Lisbeth Østergaard og fortsætter:

- Det med at tro på mig selv er ikke altid min stærke side. Jeg havde sagt til mig selv hjemmefra, at det med at bakke ud, når opgaverne handlede om mod, var et no-go. Jeg blev virkelig skubbet ud over planken, og selvom det overraskede mig, at jeg blev så bange for nogle af opgaverne, er noget af det bedste også, at jeg på bagkant kan sige: ‘Jeg gjorde det’, siger hun.

Danser Thomas Evers Poulsen har også lært en del undervejs.

- Jeg blev kasseret til militæret, så jeg tænkte, at ‘Stjerner i Trøjen’ var min mulighed for at få den oplevelse. Jeg blev bekræftet i, at jeg er vild med disciplin, og at jeg ikke er for fin til at lave “nummer to” i skoven. Og så blev jeg overrasket over det stærke sammenhold og hvor hurtigt, det opstod, siger han.

Thomas Evers Poulsen er en af deltagerne.
Thomas Evers Poulsen er en af deltagerne.Per Arnesen; Fotograf Per Arnesen

Fra 12 til fire

Stjernerne skal igennem en rekruttid og dernæst en aspiranttid, før der til sidst er fire kompagnisoldater tilbage, der skal på en særlig mission i finaleprogrammet.

- Første sæson af ‘Stjerner i Trøjen’ blev taget enormt godt imod af seerne, og vi har derfor sendt 12 nye rekrutter i trøjen. Så man kan glæde sig til endnu en sæson med spænding, stærkt sammenhold og masser af rørende øjeblikke, siger Pil Gundelach Brandstrup, Programdirektør hos Discovery.

De to værter Dar Salim og Jacob Riising.
De to værter Dar Salim og Jacob Riising.Per Arnesen; Fotograf Per Arnesen

Hvem der klarer Oberstens hårde prøvelse bedst, kan du følge med i fra 3. februar, når sæson 2 af ‘Stjerner i Trøjen’ har premiere på Kanal 5 og discovery+, hvor du kan se de første to episoder.

Del din kommentar