Nye værter knækker cancer

TV 2 er for 13. gang klar til kæmpe indsamlingsshow med perlerække af kendte navne

Offentliggjort

For 13. år går Kræftens Bekæmpelse og TV 2 sammen om "Knæk Cancer".

Det store indsamlingsprogram bliver igen i år et underholdningsshow i tre afsnit med fire værter. Det bliver med entertainer og skuespiller Søs Egelind, TV 2-vært Petra Nagel, tv-vært og musicalskuespiller Pelle Emil Hebsgaard og entertainer Peter Frödin som værter.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Taget godt imod

- Sidste år fik vi skabt et anderledes Knæk Cancer-indsamlingsshow, der var håbefuldt, samlende og underholdende, og som blev taget rigtigt godt imod, siger redaktør Peter Toldberg Gamborg i pressemeddelelsen.

- Derfor gentager vi "Knæk Cancer - et show for sagen", hvor vi igen sammen med værterne, de medvirkende og resten af Danmark kan starte samtaler om kræft og gøre vores for, at ingen skal føle sig alene med sygdommen.

Fyldt med alt

Over tre programmer skal de fire værter sammensætte et underholdningsshow fyldt med alt fra musik og komik til dans og akrobatik udført af både talentfulde amatører og professionelle artister, forklarer TV 2. Imens samles der ind til Kræftens Bekæmpelse.

Igen i år vil indsamlingen støtte udvalgte projekter inden for kræftforskning, forebyggelse af kræft og støtte til mennesker ramt af sygdommen.

Stort liveshow

I de første to programmer stemmer publikum om, hvem af artisterne der skal på scenen igen og vise nye eller andre sider af deres talent i et stort liveshow.

De første to programmer bliver sendt søndag 13. oktober og lørdag 19. oktober.

Det sidste program, som transmitteres direkte fra Royal Stage i Hillerød, sendes lørdag 26. oktober.

Alle programmerne kan ses på TV 2 og på TV 2 Play.

Entertainer og skuespiller Søs Egelind, tv-vært og musicalskuespiller Pelle Emil Hebsgaard, entertainer Peter Frödin og TV 2-vært Petra Nagel bliver værter for "Knæk Cancer - et show for sagen", hvor alle medvirkende har en helt særlig grund til at stille op, lyder det fra TV 2.
Powered by Labrador CMS