Nyfødt model-søn svæver mellem liv og død: Lægerne lover ikke noget

Sarah Louise Christiansens nyfødte søn svæver mellem liv og død. Foto: Martin Rosenauer/Scanpix (Arkivfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Model og blogger Sarah Louise Christiansen frygter, at hun ikke får sin nyfødte søn med hjem i live.

Lige nu gennemgår model og blogger Sarah Louise Christiansen enhver mors værste mareridt. Forleden fødte hun sønnen Arthur, der blev født fire uger for tidligt. Han vejede 2.700 gram.

Sarah Louise Christiansen reagerede ikke på det lægerne gav hende og så endte hun i fuld narkose til kejsersnittet. Fødslen gik egentlig fint, men lille Arthur fik fostervand i lungerne:

– Derfor røg han på neo afd. og fik det der hedder C-pap som er ekstra ilt til lungerne. Så var planen at han langsomt ville blive fri af væske. Jeg nåede lige at få ham op hos mig et par gange og vi havde hele 20 minutter, hvor han lå og kiggede rundt med verdens smukkeste små øjne, skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:

– Men dagen efter går der hul på den ene lunge som er en risiko ved C-pap. Og så gik det helt galt. Hans lille krop kollapsede og gang på gang stoppede han med at trække vejret. Vi troede hele tiden han skulle dø. Til sidst blev det kritisk og vi er nu indlagt på intensiv og han er kommet i respirator.

Den anden lunge er også kollapset

Sarah Louise går nu i en uvished:

– Nu er den anden lunge også kollapset på grund af af presset fra det luft, der er sivet ud i brystkassen. Han er meget syg. Og lægerne vil ikke love os noget, skriver Sarah Louise.

Forståeligt nok er Sarah Louise ret frustreret over situationen:

– Tanken om at vi skal rejse hjem uden ham er dræbende. Jeg kan blive rasende på Gud over at vi skal være så uheldige.

Sarah Louise opfordrer sine følgere på bloggen til at bede en bøn for Arthur.

Powered by Labrador CMS