Nygifte på første opgave: Får særlig hjælp

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank måtte have assistance til deres første officielle opgave som mand og kone.

Offentliggjort Sidst opdateret

Det er ikke mange måneder siden, at prinsesse Eugenie fik sin mand Jack Brooksbank ved et stort og overdådigt bryllup. Siden har der været relativt stille omkring parret, der har nydt en bryllupsrejse, men også fundet sig til rette i livet som mand og kone.

Men nu er hvedebrødsdagene ovre og livet med royale pligter melder sig igen. Men omstillingen til igen at påtage sig royale opgaver kan være hård og krævende – og for Jack Brooksbank, der ikke har været vant til at udføre mange royale pligter, så kan der være tale om noget af en omvæltning.

Ved parrets første opgave var der derfor også behov for assistance, således at det forløber efter planen. Og det var tilfældet torsdag, da Eugenie og Jack Brooksbank påtog sig den første royale opgave efter brylluppet.

Det nygifte par besøgte nemlig The Royal National Orthopaedic Hospital i London, hvor de var med til at åbne en ny bygning, men med sig på opgaven havde de en garvet royal, som skulle løse opgaven. Og det var ingen ringere end prins Andrew – dermed fik Eugenie støtte af sin far, mens Jack Brooksbank fik muligheden for at lære sin svigerfar at kende i arbejdsøjemed.

I princippet er Jack Brooksbank ikke et arbejdende medlem af den royale familie, men alligevel valgte han at støtte sin hustru på den store dag. Og for Eugenie var besøget på hospitalet også et gensyn med et sted, der har ændret hendes liv for altid.

Det var nemlig her, at prinsessen, der var født med en fejl på rygsøjlen blev opereret og fik rettet ryggen.

Powered by Labrador CMS