Nyt fra det muntre køkken

Kokken og kapelmesteren James Price betræder nye græsgange i dobbelt forstand

Udgivet Opdateret

James Price har været kapelmester på Cirkusrevyen gennem 22 sæsoner, indtil han sidste år fik sin musikalske debut i genrejsningen af Tivolirevyen.

Og han har endnu ikke fortrudt at have betrådt den nye græsgang.

- Det er et usædvanligt sødt, musikalsk og muntert hold, fortalte han til Kendte.dk ved pressemødet torsdag i Tivoli Glassalen forud for premieren i næste uge.

- Der er stor forskel, men også mange ligheder på revyerne. Rammerne er runde begge steder, og der kan sidde rigtigt mange, men stadig med en intim fornemmelse frem for et rum, hvor der er langt ned til de bagerste rækker. I det runde føler skuespillerne at have publikum tæt på, forklarede den 64-årige kapelmester, hvis bror Adam Price også er på spil.

Har skrevet to numre

- Adam og jeg har skrevet to numre sammen, hvoraf det ene er åbningsnummeret, sagde James Price, der sammen med Adam har besøgt et nyt kulinarisk sted til visning i det populære madprogram 'Spies med Price' i næste uge på DR.

- Denne gang er vi taget et smut til Bruxelles, og stedet er bestemt i forhold til det kommende EU-parlamentsvalg, afslørede han, og fortsatte:

- Vi var nede og snuse lidt bag kulisserne. Det kommer til at handle om øl, vafler, pommes frites og muslinger, afslørede kokken og kapelmesteren.

James Price sammen med revyskuespilleren i Tivolirevyen.
Powered by Labrador CMS