Oliver Bjerrehuus afslører: Så mange har han haft sex med

Antallet har kvinder overgår fantasien hos de fleste

Offentliggjort Sidst opdateret

Modellen og realitystjernen Oliver Bjerrehuus chokerer med en række afsløringer i podcasten 'Saftigt', som bringes på Podimo i dag.

Her fortæller den 48-årige model og realitystjerne blandt andet, at han har haft sex med mere end 100 kvinder og en enkelt mand i sit liv.

Den vilde lyst kobler han sammen med ADHD-lidelsen.

- Det hænger lidt sammen, påstår Oliver Bjerrehuus, og forklarer, at det i hans ungdom nærmest var et mål i sig selv at 'nedlægge' så mange kvinder som muligt.

Vækker opsigt

Men det er ikke kun antallet af kvinder, der vækker opsigt.

Han afslører nemlig også, at han har haft sex med den samme kvinde som sin søn, Oscar Bjerrehuus, der i dag er 23 år gammel.

Oliver Bjerrehuus indrømmer også, at han har været i terapi for at få styr på sin seksualitet.

- Jeg har været i terapi med det, fordi ’pikken’ var stukket af, lyder det åbenhjertigt.

Et sundt sexliv

Værten Elisa Lykke ønsker at høre, om han kan mærke forskel på sin kæreste Sofie Amalie Elkjær, der er 23 år, og hans egen sexlyst, nu hvor han nærmer sig de 50.

- Hun har også meget lyst, som en maraton-løber, siger Oliver Bjerrehuus, og understreger, at de har et sundt sexliv sammen.

 - Nu vil jeg bare være småborgerlig og have min kæreste. Jeg har prøvet mange ting, men i dag sætter jeg mere pris på kærlighed og humor i et forhold.

Fra kvindebedårer 

Oliver reflekterer også over, hvordan hans syn på kvinder har ændret sig gennem årene.

- Da jeg var 17 år, skulle kvinderne helst være 30 år. Nu er jeg bare blevet en gammel gris, siger han med et glimt i øjet.

Store livsforandringer

Selvom han stadig har et sundt sexliv med sin unge kæreste, er Oliver Bjerrehuus fuldt ud klar over, at der snart kan komme andre store livsforandringer.

- Jeg er helt bevidst om, at min kæreste på et tidspunkt vil ønske sig et barn. Det står jeg ved, når hun er 25 år, siger han.

Oliver Bjerrehuus betragter i øvrigt også sex som en måde at stresse af og finde roen.

Oliver Bjerrehuus med den 25 år yngre kæreste, Sofie Amalie Elkjær.
Powered by Labrador CMS