Over 200 nye emojis på vej

Der kommer snart en masse nye emojis.

Offentliggjort Sidst opdateret

Unicode Consortium, der står bag emojis, meldte i løbet af 2020 ud, at de planlagte nye emojis først ville blive lanceret i 2022.

Det skyldtes som meget andet, der er blevet udsat i år, coronavirus-pandemien.

Artiklen fortsætter efter videoen

Men nu er der godt nyt. For når dette år er omme, er flere end 200 nye emojis tilgængelige som følge af opdateringen 13.1, skriver Daily Mail.

I galleriet kan du se bud på nogle af de nye emojis.

Udmattende år

Hvis 2020 også har fået dig til at sukke dybt et par gange eller to, er det ikke noget, du har kunnet udtrykke på skrift indtil nu.

For med den nye opdatering er én af de længe ventede emojis nemlig én, der udånder meget dybt. Ifølge Emojipedia, der er et opslagsværk over samtlige emojis’ betydninger, så er den et udtryk for udmattelse eller et suk af skuffelse.

Der er blandt andet også udsigt til et brugere får et hjerte med forbinding på. Det kunne være udtryk på den støtte, som du har brug for ovenpå et 2020, der har medført mange stik i hjertet.

Ifølge Emojipedia er hjertet med forbinding det modsatte af det knuste hjerte, der har været tilgængeligt længe.

I galleriet kan du se flere eksempler på nye emojis.

Mere diversitet

Med i pakken af 217 nye emojis er en del konstellationer.

For de emojis, der allerede eksisterer af par, der eksempelvis kysser, eller med et hjerte imellem dem, kommer til at blive endnu mere inkluderende. Det vil sige, at der kommer flere køn samt flere hudfarver at vælge imellem.

Det samme gælder for emojis af ansigter. Også her vil det være muligt med flere hudfarver.

Siden 2015 hvor par af samme køn og flere valgmuligheder af hudfarve blev muligt, har Unicode Consortium haft fokus på at blive endnu mere inkluderende.

Selv om det har været muligt at vælge mørkere hudfarver, så har undersøgelser vist, at kaukasiske emojis fortsat er i overtal.

Frivillighed hyldes

Egentlig kunne emoji-brugere se frem til at vente længe på nye emojis.

For den store opgradering kaldet 14 er nemlig blevet rykket til først at lancere i løbet af 2022.

Alligevel har frivillige ved Unicode Consortium arbejdet hårdt for, at der er lidt nyt inden da.

– Unicode Consortium er en frivillig organisation, og vi ville være fuldstændig uden nogle nye emojis i 2021, hvis det ikke var for den dedikation, vi har set fra vores frivillige, lød det fra organisationen, da opgraderingen blev afsløret.

Det er ikke afsløret endnu på hvilken dato opgraderingen 13.1 falder.

Powered by Labrador CMS