Overlever May og Mads krisen

Danske Spil mener, de er for populære blandt seerne

Offentliggjort

Når parrene først har overleveret en omdans, så er det mere reglen end undtagelsen, at parret ugen efter får løbepas i 'Vild med Dans'-konkurrencen.

I forhold til May Lifschitz og Mads Vad, der i sidste uge overlevede mod Victor og Mille er sagen mere uforudsigelig.

Det mener Danske Spil.

For dygtige

- May og Mads er teknisk for dygtige til at ryge ud endnu, siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter og Danske Spils ekspert i 'Vild med dans'. 

- Selvom de var i fare i sidste uge, tror vi, at Mads Vad har et par dansetricks oppe i ærmet, der kan sikre deres overlevelse, fortsætter han.

Tre par i fare

Som sædvanligt følger oddssætterne hos Danske Spil tæt med i de ugentlige elimineringer, og ifølge deres vurdering er tre par særligt i fare for at forlade konkurrencen i aften. 

Reimer Larsen peger på, at Sara Lygum og Rasmus Staghøj er dem, der står mest skrøbeligt lige nu.

Afgørende faktor

Ifølge oddssætterne kan især Rasmus' store publikumsopbakning være en afgørende faktor, hvis det står tæt mellem parrene.

- Når vi ser på, hvem danskerne spiller på som potentielle samlede vindere af 'Vild med dans', er det navne som Philip May, Kamal Hassan, Anna Munch og Rasmus Staghøj, der går igen. Det viser, at Rasmus har solid opbakning, men om det kan redde ham i aftenens show, må vi vente og se, tilføjer han.

Aftenen kan byde på overraskelser, men ét er sikkert: Dansegulvet er dækket op til endnu en intens runde, hvor både dommere og seernes stemmer får stor betydning.

Er det for tidligt for May & Mads at ryge ud, selvom de var tæt på i sidste uge?
Powered by Labrador CMS