Peter Schmeichel støtter dem i alt

Målmandslegenden holder sig ikke tilbage

Offentliggjort

Peter Schmeichel dukkede forleden op som tilskuer til begge på hinanden følgende landskampe mod henholdsvis Schweiz og Serbien i Parken i sidste uge.

Her fik målmandslegenden stillet spørgsmålet, om han kunne tænke sig at løfte landstrænerjobbet, da Kasper Hjulmand i juli meddelte, at han stoppede efter EM i Tyskland.

- Nej, nu har jeg jo lige fået et godt job her, sagde han med et smil, og hentydede til den nylige offentliggørelse af sit nye job som fodboldekspert på ViaPlays ’Premier League’-dækning.

Vindermentalitet på landsholdet

Peter Schmeichel havde dog en god opskrift på, hvad der skal til for at gøre sig gældende på et landshold.

- Landskampe er bare noget, der skal vindes. Uden diskussion, lød det fra Peter Schmeichel til Kendte.dk, hvis søn Kasper Schmeichel, 37, er målmand for det danske landshold ligesom faren var, da Danmark vandt EM i ’92.

Landsholdet er som et barn

- Jeg ser altid frem til landsholdet og landskampene. Det er jo et af mine ’børn’, kan man sige. Siden midten af 80’erne har jeg været involveret med landsholdet, og min søn er landsholdsmålmand i dag, sagde han, og fortsatte:

- Jeg ser alle min søns kampe og kender hans passion for landsholdet. Jeg støtter mine børn i alt, hvad de gør, understregede Peter Schmeichel.

Peter Schmeichel bliver i fremtiden en del af Viaplays dækning af Premiere League.
Powered by Labrador CMS