Preben Kristensen: -Lad dem bare lege videre

Ingen nye ’Linie 3’-planer for skuespillerens vedkommende

Offentliggjort Sidst opdateret

Preben Kristensen har de seneste år trukket sig fra aktiviteterne med den kendte komikertrio 'Linie 3', og det ser ikke ud til at ændre sig foreløbigt.

Mens kollegerne Thomas Eje, 67 og Anders Bircow, 72 fortsat laver showet "Her er de to andre", hvor der ses tilbage på 'Linie 3' gennem 40 års virke, holder Preben sig udenfor.

Holder en pause 

- Jeg er skam stadig en del af gruppen, men jeg har ingen planer om at deltage i showet lige nu. Lad dem bare lege videre, sagde den 71-årige skuespiller med et smil til Kendte.dk ved Lauritzen-prisuddelingen på Folketeatret, hvor han åbnede op om sine fremtidige projekter.

Klar til teater

I det kommende stykke "De Urørlige" på Folketeatret til foråret skal han spille hovedrollen som hovedpersonen i kørestol – en udfordring, som han ser frem til.

- Det er en fantastisk historie, men det er faktisk ret svært at styre sådan en kørestol. Jeg fik den forleden dag, så det er stadig meget nyt, og jeg øver mig, fortalte Preben Kristensen.

Stor succes med revy

Samtidig kan han se tilbage på en vellykket sommer på scenen i Hjørringrevyen.

- Det har været en rigtig god sommer, og jeg kan stolt sige, at vi har haft 100 procents belægning, tilføjede han stolt.

Preben Kristensen ser foreløbigt bort fra sin del af 'Linie 3'.
Powered by Labrador CMS