Skip to main content

Prins Daniel åbner op: -Det er sejt

En tur på golfbanen fik prins Daniel til at åbne op om, hvor meget han værdsætter, at hele familien igen kan være sammen

Prins Daniel åbnede op på golfbanen i forbindelse med Victoriadagene. Arkivfoto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Prins Daniel åbnede op på golfbanen i forbindelse med Victoriadagene. Arkivfoto: Ida Marie Odgaard/Ritzau ScanpixIda Marie Odgaard

Der har været rigeligt med forventninger inden kronprinsesse Victoria onsdag fyldte 44.

Fejringen af kronprinsesse Victoria gør særligt prins Daniel glad, fordi det er første gang længe, at hele den kongelige familie kan være sammen.

For eksempel har prinsesse Madeleine fløjet 800 mil for at komme hjem - og dette varmer familiemanden Daniel om hjertet.

- Det er sejt, lyder det til Svensk Dam.

Alle kommer til Öland

Kendte.dk kunne allerede i maj fortælle, at Victoria-dagen og koncerten, på trods af corona-pandemien, bliver til noget. Godt nok, som det også var tilfældet sidste år, i en lidt beskåret udgave i forhold til normalen.

Det er også kommet frem, at familien samles i kongens sommerresidens, Solliden, på Öland hen over sommeren.

Nu meddeler hoffet så også, at de alle, altså kongeparret, prins Carl Philip og prinsesse Sofia samt prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O’Neill, er med ved koncerten, der foregår om aftenen på kronprinsessens fødselsdag.

Sendes på STV1

Pandemien og de gældende restriktioner betyder, at der ikke vil blive frigivet billetter til offentligheden, og at der således kun vil være specielt indbudte gæster på tilhørerpladserne.

Til gengæld bliver koncerten transmitteret på STV1 fra klokken 21.

Del din kommentar