Skip to main content

Prins deler stor nyhed

Nu ringer bryllupsklokkerne snart 'rigtigt' for kong Konstantin og dronning Anne-Maries yngste søn 

Prins Philippos og Schweiziske Nina Flohr er allerede blevet borgerlig viet en gang. Nu skal de så giftes igen ved en religiøs ceremoni i Athen.

Prins Philippos og Schweiziske Nina Flohr er allerede blevet borgerlig viet en gang. Nu skal de så giftes igen ved en religiøs ceremoni i Athen.

CHRISTOPHE PETIT TESSON/EPA/Ritzau Scanpix

Det var i september 2020, det kom frem, at græske prins Philippos og den schweiziske rigmandsdatter Nina Flohr var blevet forlovet.

Nu skal de så ifølge Billed Bladet giftes - for anden gang.

Viet i december 2020

De er nemlig allerede blevet borgerlig viet. Det skete den 12. december 2020 ved en privat og intim ceremoni, hvor det på grund af corona-restriktioner blot var parrets fædre, som var til stede.

Men nu skal vielsen gentages med pomp og pragt ved en religiøs ceremoni i Athen på en endnu ikke oplyst dato i oktober, har en talsperson fra det græske hof ifølge Billed Bladet oplyst til det spanske medie Vanitatis.

- Jeg kan bekræfte, at prins Philippos og Nina Flohrs religiøse bryllup finder sted i Athen i oktober, men i øjeblikket kan jeg ikke sige den nøjagtige dato. 

Så snart vi ved det, vil oplysningerne blive offentliggjort, siger talspersonen.

Intet om dansk deltagelse

Der er foreløbig ikke plottet noget om oktober-rejseaktivitet til Grækenland for nogle af prinsens familiemedlemmer i Danmark ind i kongehusets officielle kalender.

Del din kommentar