Prinsesse åbner op om sit magiske år

For prinsesse Eugenie startede 2018 intet andet end magisk, men det var et langt år med masser af ventetid.

Offentliggjort Sidst opdateret

Der er dage i livet, som man aldrig glemmer. Og for prinsesse Eugenie var starten af 2019 grund til at kigge tilbage på et 2018, som man på mange måder kan beskrive som værende intet mindre end magisk. Først blev hun forlovet, siden blev hun gift. Men nu har den unge prinsesse for første gang løftet sløret for, hvornår og hvordan Jack Brooksbank friede.

Og vi kan lige så godt sige det – du kan måske få brug for servietter til at tørre øjnene. Prinsessen afslører nemlig, at Jack Brooksbank gik på knæ 1. januar 2018. Det skete under parrets romantiske rejse til Nicaragua.

Prinsessen indrømmer, at hun græd, da det fantastiske øjeblik udsprang.

– Søen var så smuk. Det var bare et helt specielt lys – og jeg sagde endda, at det var et helt særligt øjeblik. Og så stillede han bare spørgsmålet. Det var virkelig overraskende, selvom vi havde været sammen i syv år. Det var det perfekte øjeblik, fordi vi begge vidste, at det ville ende sådan, siger Eugenie ifølge Hello Magazine.

Ni måneders ventetid

Selvom parret var blevet forlovet den 1. januar, så ventede de alligevel først med at offentliggøre forlovelsen til den 22. januar. Og prinsessen havde svært at skjule glæden.

– Jeg var bare helt oppe i skyerne.

Efter ni måneder kom den store dag, hvor Eugenie og Jack endelig sagde ja til hinanden i et overdådigt bryllup den 12. oktober. Til festen var der ikke alene royale, men også stakkevis af kendisser – heriblandt Robbie Williams, modellerne Kate Moss og Cara Delevingne.

Og efter brylluppet har Jack Brooksbank også endelig fået den varme velkomst af den royale familie, da han blev inviteret med til juledag på Sandringham med resten af den royale familie.

Powered by Labrador CMS