Prinsesse afslører bedårende hemmelighed

En royal fødselsdag afslørede en dybt privat, charmerende og ikke mindst sød detalje.

Offentliggjort Sidst opdateret

Der er nogle, der er født til at være boss. Mens andre pludselig bliver boss. I det britiske kongehus kan der næppe være tvivl om, at man er født ind i en bestemt rolle i livet. Det kræver, at man lever op til bestemte standarder og normer.

Torsdag den 8. august fyldte prinsesse Beatrice år. Hun blev nærmere bestemt 31 år – og som så mange andre, så sender familie og venner lykønskninger på Facebook og Instagram.

Særligt på Instagram er prinsesse Beatrice blevet overdynget med søde hilsner. Men én lille besked har afsløret en kær detalje om den nu 31-årige prinsesse.

Det er nemlig prinsessens egen søster Eugenie, der har afsløret ikke alene en række ikke tidligere viste billeder, men også et kælenavn. Nemlig Beabea.

– Du har bosset den siden før jeg blev født, og du bliver ved med at være den mest vidunderlige person, ven og storesøster. Tillykke med fødselsdagen til dig, Beabea, lyder det fra prinsesse Eugenie.

Et nyt royalt bryllup i vente?

Prinsesse Beatrice har valfartet til bryllupper det seneste års tid – både til sin søster, prinsesse Eugenies, hendes fætter prins Harrys og til Lady Gabriella Windsors, som hun er i familie med.

Men noget tyder på, at det snart kan være den britiske prinsesse Beatrices egen tur til at gå ned ad kirkegulvet.

Det er i hvert fald, hvad mange royale fans håber, skriver britiske medier.

På sociale medier har flere således givet udtryk for, at de drømmer om endnu et britisk bryllup og denne gang med prinsesse Beatrice som hovedperson.

Prinsessen, som den 8. august fyldte 31 år, har nemlig fundet kærligheden i den italienske rigmand Edoardo Mapelli Mozz, som hun officielt har datet siden oktober sidste år.

Han er allerede blevet indlemmet i de royale kredse, og var således prinsesse Beatrices date, da hun deltog i Lady Gabriella Windsors bryllup.

Prinsesse Beatrice er den ottende i arvefølgen til den britiske trone og er datter af prins Andrew og hans ekskone, hertuginde Sarah.

Prinsessen, som bærer det fulde navn Beatrice Elizabeth Mary, er barnebarn af dronning Elizabeth og storesøster til prinsesse Eugenie.

Powered by Labrador CMS