Rasmus Botoft og sønnen som to dråber vand

’Rytteriet’-skuespilleren spillede habilt fodbold sammen med teenagersønnen, da kampen om Nordsjælland blev afviklet på Vejby Stadion

Offentliggjort Sidst opdateret

Holdlederne Nikolaj Koppel og Claus Meyer stillede vanen tro med hver sit fodboldhold, da Kikhavn BK og Rørvig FF tørnede sammen på nordsjællandske Vejby Stadion i en showkamp lørdag eftermiddag.

Far og søn på banen

På Kikhavn BK’s hold foldede ’Rytteriet‘-skuespilleren Rasmus Botoft sig ud med sin 17-årige søn, Willi. Ligheden mellem far og søn er slående med de lyse lokker, så det var svært at kende forskel på dem.

- Vi kæmper sammen, og jeg har været med to gange før i denne vigtige fodboldkamp, sagde den 52-årige skuespiller i færd med opvarmningen til Kendte.dk.

Ferieplaner og fremtidige projekter

Herefter åbnede Rasmus Botoft op for sine ferieplaner og hvad der skal ske efter sommer.

- Vi har lige været på ferie i Berlin med familien i nogle dage, og det var virkelig dejligt. Vi lejede cykler, kørte rundt og nød byen, delte han.

- I morgen skal jeg så til Bornholm på ferie, og så har vi ellers været i sommerhus ved Roskilde Fjord, sagde Rasmus Botoft, der har flere hemmelige underholdningsprojekter i støbeskeen.

- Til september skal jeg i gang med en stor ting på DR, og så kommer der mere ’Rytteriet’, fortalte han.

- Efter en pause kommer vi tilbage med en kombination på tv og på scenen, afslørede Rasmus Botoft, der dermed fortsætter samarbejdet med makkeren Martin Buch i den komiske duo.

Ligheden er slående mellem far og søn Rasmus Botoft og Willi på 17 år.
Rasmus Botoft i gang med strækøvelserne, inden det går løs på grønsværen.
Powered by Labrador CMS