Rasmus Staghøj vildt glad for fyring

’Vild med Dans’-deltageren er havnet på rette hylde

Offentliggjort

Tv-værten Rasmus Staghøj blev sidste efterår fyret fra TV 2 Sport, hvor han blandt andet fungerede som ’Tour de France’-vært.

- Jeg blev fyret, fordi jeg under en sparerunde fortalte chefen, at jeg ikke længere havde lyst til det, sagde Rasmus Staghøj til Kendte.dk ved pressedagen forud for ’Vild med Dans’.

Takkede ja

Kort efter afskedigelsen kunne Rasmus Staghøj nemlig takke ja til et sommervikariat på ’Go’ morgen Danmark’, hvor han nu folder sig ud som vært.

- Det er altså noget af det bedste, der sket i min karriere, fortsatte Rasmus Staghøj, der skal danse med Asta Bjørk, når det går løs med dansekonkurrencen fredag aften.

En ny udfordring

- Angstprovokerende, sjovt og nervøst går jeg til udfordringen, sagde Rasmus Staghøj, der er uden forkundskaber til den type optrædener.

- Der er visse ting, jeg kan tage med mig fra sportens verden, nemlig den målrettede mentalitet. Vil du noget med det her, så træn og træn, mente Rasmus Staghøj.

Hun tager styringen

Asta Bjørk har allerede fået kigget ham an.

- Det handler om at være rigtig nederen, ond hele tiden, og banke ham ned under gulvbrædderne, og så langsomt bygge op igen, sagde Asta med slet skjult ironi, inden hun blev seriøs.

- Nej, det vigtigste er at have selvtilliden til at gå ind og eje gulvet. Det er halvdelen af det, og han har faktisk en kropslig forståelse, og det er ikke alle, der har den, lød den positive medfart.

Fake it till you make it

- ‘Fake until you make it’, mente Rasmus Staghøj var det rette motto i den sammenhæng.

Rasmus Staghøj og Asta Bjørk danser til 'Vild med Dans', der får premiere fredag aften.
Powered by Labrador CMS