Rusland smidt af dansk Tv-program

TV3 har valgt at droppe et afsnit af programmet "MasterChef", da deltagerne jonglerer potter og pander i det russiske køkken

Kok Jakob Mielcke var dommer i 'MasterChef' for første gang i 2013. I år er han også en del af dommerpanelet sammen med kokkekollegerne Jesper Koch, Thomas Castberg og Dak Wichangoen.
Kok Jakob Mielcke var dommer i "MasterChef" for første gang i 2013. I år er han også en del af dommerpanelet sammen med kokkekollegerne Jesper Koch, Thomas Castberg og Dak Wichangoen.
Offentliggjort Sidst opdateret

Sæson otte af det populære madprogram "MasterChef" løber i øjeblikket over skærmen. Men fans af TV3-programmet bliver snydt for et af de planlagte afsnit i rækken.

I afsnit 22 kaster deltagerne sig nemlig over russisk madkultur. Og det er ikke noget, seerne kommer til at være vidne til.

På Masterchefs officielle profil på Instagram oplyser de nemlig, at de ikke kommer til at sende programmet, som ellers var planlagt til at løbe over skærmen mandag den 14. marts.

Springer i afsnit

- Af respekt for situationen i Ukraine har vi valgt ikke at bringe det seneste afsnit af "MasterChef", hvor temaet er madkulturen i Rusland, lyder det i opslaget.

I stedet bliver der sprunget direkte fra afsnit 21 til programmets afsnit 23.

Det betyder også, at seerne ikke kommer til at se Robin Olsson forlade "Masterchef", erfarer Ekstra Bladet.

Kulturen ryger ud

Aflysningen af afsnittet træder dermed ind i en række af sløjfede eller suspenderede sportslige og kulturelle begivenheder på grund af relation til Rusland. Det har typisk været, fordi de deltagende sportsstjerner, dansere og sangere er fra Rusland.

Denne gang er det dog ikke direkte russiske deltagere, men et fokus på russisk madkultur, der har ført til en aflysning.

KORT OM KONFLIKTEN

Konflikten i Ukraine foregår på forskellige niveauer: mellem grupperinger internt i Ukraine; mellem ukrainske myndigheder og Rusland; og mellem NATO og Rusland.

Det er en konflikt om landområder, magt og sikkerhed, hvor spørgsmål knyttet til historie, identitet og folkeret er vigtige.

Kilde: Globalis.dk
Powered by Labrador CMS