Sarah Louise er indlagt: Fik smerter og plukveer

Sarah Louise Christiansen er blevet indlagt. Foto: Facebook
Offentliggjort Sidst opdateret

Sarah Louise Christiansen er blevet indlagt, efter hun fik smerter og plukveer – hun håber på god energi.

Tirsdag blev gravide blogger og model Sarah Louise Christiansen indlagt, da hun fik pludselige smerter og plukveer. Det skriver hun på sin blog:

Jeg blev indlagt ved en middags tid idag med smerter og plukveer. Jeg forsøger virkelig at gribe det her positivt an og tænke på al det gode. Først tænkte jeg at jeg nok bare ville blive tjekket og sendt hjem igen hurtigt. Men da de kom med lungemodner og en gut fra neo afd. kom ned og viste billeder af indlæggelses forløb, kuvøser og babyer født i uge 32, så vidste jeg jo godt, hvad kl. havde slået.

Men Sarah Louise holder humøret oppe, så vidt muligt. Hun prøver at se de positive sider:

Hver dag tæller og jeg har trods alt ikke født endnu. Han er umiddelbart en fin stor str. kontra alder (er dog ikke blevet scannet i 3 uger). Ved sidste scanning var ALT som det skulle være for babyen. Første lungemodner (1 ud af 2 på 48 timer) er givet og nr 2 skal gives i morgen og så er vi så godt som muligt dækket ind, skulle han komme torsdag.

Lige nu håber hun mest, at baby bliver i maven mindst indtil torsdag:

Nu mangler jeg bare at i sender lidt bøn og positiv energi min vej, så jeg først og fremmest kan holde ham inde til torsdag, hvor lungemodneren virker 100% og er vi rigtig heldige så går smerter og plukveer i sig selv og jeg kan tage hjem torsdag. Sker det, så er næste mål at han holder til mindst uge 34

Powered by Labrador CMS