Skip to main content

Savnet er enormt

Erik Damgaard mindes sin bror, der er er gået bort efter kort tids sygdom 

Søndag kom nyheden om, at it-investor Preben Damgaard er død efter kort tids sygdom.

Nu mindes hans bror, Erik Damgaard, ham på LinkedIn.

- Savnet over at have mistet Preben alt for tidligt er enormt. Mine tanker går til min svigerinde Charlotte samt hendes og Prebens børn, indleder han. 

Solgt for 11 milliarder

Brødrene stiftede sammen virksomheden Damgaard Data i 1983.

De fusionerede senere med Navision Software og blev til Navision A/S, der i 2002 blev solgt til Microsoft for 11 milliarder kroner.

Erik Damgaard fortæller også, at de efter salget fortsatte deres arbejdsliv hver for sig, men at de altid kunne trække på hinanden.

Er usigelig stolt

- Som brødre var vi aldrig i tvivl om hverken hinandens loyalitet, eller at råd altid var ærlige og velmente. Jeg er usigelig stolt over, hvad min bror opnåede i sit alt for korte liv, og jeg er glad for, at han og jeg fik nogle gode år og store oplevelser sammen, skriver han.

Preben Damgaard blev blot 59 år gammel.

Erik Damgaard, kom helt ind i stuerne til danskerne og blev landskendt, da han sammen med Anni Fønsby var med i tv-programmet 'Erik og Anni goes to Hollywood', der blev sendt første gang i 2008.
Erik Damgaard, kom helt ind i stuerne til danskerne og blev landskendt, da han sammen med Anni Fønsby var med i tv-programmet 'Erik og Anni goes to Hollywood', der blev sendt første gang i 2008.Betina Garcia/Ritzau Scanpix

 

Del din kommentar