Se billederne: Til fest med Mary

Onsdag aften var kronprinsesse Mary til Danish Rainbow Awards 2020.

Kronprinsesse Mary var blandt de mange særlige gæster til Danish Rainbow Awards 2020. KLIK VIDERE OG SE DE ANDRE GÆSTER. Foto: Martin Sylvest
Kronprinsesse Mary var blandt de mange særlige gæster til Danish Rainbow Awards 2020. KLIK VIDERE OG SE DE ANDRE GÆSTER. Foto: Martin Sylvest
Offentliggjort Sidst opdateret

Selv om vi lever i en tid, hvor store fester ikke umiddelbart er særligt velkomne, så løb Danish Rainbow Awards 2020 alligevel af stablen.

Én af de helt særlige gæster var kronprinsesse Mary, der skulle uddele en ærespris ved prisuddelingen, der var en del af en ellers travl dag for kronprinsessen.

Artiklen fortsætter efter videoen

I galleriet kan du se et udpluk af alle dem, der festede med kronprinsesse Mary ved Danish Rainbow Awards.

Hylder rettigheder

Danish Rainbow Awards 2020 er med til at hylde personer i personer, organisationer og virksomheder, der er med til at gøre levevilkår for LGBT+-personer i Danmark bedre.

Det er syvende år i træk, at Danish Rainbow Awards bliver afholdt.

Ifølge Tv 2 Lorry skulle showet have været afholdt i foråret, men her blevet det aflyst på grund af coronavirus.

Kronprinsesse Mary var ligesom sidste år også en af de udvalgte personer, der fik lov at overrække en pris. Hun skulle nemlig hædre en person med en ærespris.

Vinderen af Rainbow Denmarks Ærespris blev Doris Pollas.

Hele prisuddelingen bliver sendt på TV 2 Zulu fredag den 2. oktober 2020.

Vild med dans-par hyldet

Blandt de mange personer, der blev hyldet på den glamourøse aften, som værterne Abdel Aziz Mahmoud og Ibi Støving guidede publikum igennem, var også et særligt par.

Hyldet som Årets LGBT+-personer blev Vild med dans-parret Silas Holst og Jakob Fauerby.

I 2019 dansede de sammen. Det var første gang i alle de år, Vild med dans er blevet vist på TV 2, at to mænd dansede sammen. Det endte med, at parret vandt.

Begrundelsen for at de er blevet årets personer er, at de sammen har skabt positiv opmærksomhed på et virkelig tiltrængt område.

Netop det de sammen har opnået i Vild med dans er et stort skridt i en positiv retning for LGBT+-personer, blev der påpeget i showet.

Deres samkønsdans har skabt historie både i Danmark, men også i udlandet, hvor deres deltagelse og sejr i programmet har skabt store overskrifter.

Powered by Labrador CMS