Se hvem han ligner

Thomas Eje er klar i en parodi på en af USA’s mest bemærkelsesværdige personer

Udgivet Opdateret

Tivolirevyen gav pressen en forsmag på, hvad der venter publikum ved premieren torsdag i næste uge.

Og det tegner i hvert fald godt med Thomas Eje i en parodi på Donald Trump.

- Jeg kan godt lide Donald Trumps måde at agere på, da det giver stof til parodier. Men deres klovnerier må de selv om. Vi har jo ikke stemmeret i USA, så jeg blander mig udenom, sagde Thomas Eje til Kendte.dk efter pressefotograferingen i Tivoli Glassalen.

Hører alle talerne

- Men han er sjov at studere. Jeg går og lytter til ham i høretelefonerne, og har efterhånden fået alle hans taler med, afslørede den 67-årige skuespiller om forberedelserne til en af mange roller, han skal spille i revyen.

- Men man kan lyde nok så meget som ham. Hvis ikke du ligner, så har det nok ikke nogen effekt på publikum, mente Thomas Eje, der heldigvis har nogle dygtige sminkører til at hjælpe sig i garderoben.

- Jeg blev helt forskrækket, da jeg så det færdige resultat i spejlet. Det er jo næsten blevet en kunstart at parodiere, og jeg har mange på samvittigheden, fortalte Thomas Eje, der sidst spillede revy på stedet for 39 år siden under den daværende direktør Klaus Pagh.

Tilbage efter 39 år

- Det er dejlig at være tilbage på revyscenen. De fleste af ’Linie 3’s store shows har haft premiere i Glassalen, fortalte han, der dog savner en ting, mens han midlertidigt er bosat i København.

- Jeg savner de grønne enge hjemme på Als, sagde han, der i øvrigt at sat sit landsted til salg på øen.

Thomas Eje springer ud i en parodi på Donald Trump, når Tivolirevyen startes op i næste uge.
Powered by Labrador CMS