Skip to main content

Silas scorer ny hovedrolle

Store navne som Silas Holst og Rasmus Bjerg er på plakaten til den første danske opsætning af musicalsuccesen "Moulin Rouge!"

Det bliver både spektakulært og overdådigt, når der næste år er danmarkspremiere på "Moulin Rouge! The Musical".

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra One and Only Musicals, der tidligere har stået bag danske opsætninger af "Grease" og "Dirty Dancing" på de skrå brædder.

Den nye satsning er baseret på Baz Luhrmanns film "Moulin Rouge!" fra 2001.

Skal spille ung digter

Silas Holst skal spille den unge digter Christian, som under et besøg på natklubben Moulin Rouge i Paris forelsker sig hovedkulds i den forførende kurtisane Satine i skikkelse af Sara Viktoria Bjerregaard.

I en anden markant rolle ses Rasmus Bjerg som natklubejeren Harold Zidler. Det bliver første gang, at komedieskuespilleren skal stå på scenen i en musical.

Silas Holst er en erfaren herre i musicalregi. Han har tidligere spillet med i opsætninger som "Dirty Dancing" og "West Side Story". I foråret blev han tildelt en reumertstatuette for sin rolle som dragqueenen Lola i forestillingen "Kinky Boots". (Arkivfoto).
Silas Holst er en erfaren herre i musicalregi. Han har tidligere spillet med i opsætninger som "Dirty Dancing" og "West Side Story". I foråret blev han tildelt en reumertstatuette for sin rolle som dragqueenen Lola i forestillingen "Kinky Boots". (Arkivfoto).Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix

Et sansebombardement

Forestillingen beskrives af folkene bag som et sansebombardement.

- Det er en forestilling, der både visuelt, musikalsk og fortællemæssigt slår benene totalt væk under publikum, siger producer Jesper Winge Leisner i pressemeddelelsen.

"Moulin Rouge! The Musical" bliver Rasmus Bjergs debut som musicalskuespiller. Han skal spille den flamboyante natklubejer Harold Zidler. (Arkivfoto).
"Moulin Rouge! The Musical" bliver Rasmus Bjergs debut som musicalskuespiller. Han skal spille den flamboyante natklubejer Harold Zidler. (Arkivfoto).Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix


"Moulin Rouge! The Musical" får premiere i Falkoner Salen i København den 7. september 2023.

I filmen ”Moulin Rouge!” fra 2001 er det Nicole Kidman og Ewan McGregor, der spiller Satine og Christian. Filmen var året efter nomineret til otte oscarpriser, hvoraf den vandt to. (Arkivfoto).
I filmen ”Moulin Rouge!” fra 2001 er det Nicole Kidman og Ewan McGregor, der spiller Satine og Christian. Filmen var året efter nomineret til otte oscarpriser, hvoraf den vandt to. (Arkivfoto).- - -/Ritzau Scanpix
Del din kommentar