Skip to main content

Skærer en halv million af

Nu ændrer han strategi for salget

Citathistorie: Boliga

Hvis man vil have ting til at ske, må man gøre noget. Det er måske netop den strategi, den danske musiker TopGunn er gået med i forhold til salget af sin lejlighed midt på Vesterbro i hovedstaden:

Kongens Have-sangeren har i hvert fald netop skåret en god bid af udbudsprisen på sit københavnerhjem efter knap to måneder på markedet.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Købt langt billigere

Det betyder, at du nu – efter et nedslag i prisen på en halv million kroner - kan købe den næsten 240 kvadratmeter store herskabslejlighed på Vesterbrogade - tæt på Søerne og Hovedbanegården - for 12.495.000 kroner.

TopGunn købte selv lejligheden tilbage i 2020 for 7,4 millioner kroner, men siden da er boligen ifølge salgsmaterialet hos EjendomsmæglerKompagniet blevet ” top-renoveret i de bedste materialer på markedet" med blandt andet nyt køkken og badeværelser.

Tager tid

Det kan godt være, at musikeren – hvis borgerlige navn er Oliver Gammelgaard Nielsen – bliver nødt til at væbne sig med tålmodighed lidt endnu.

Salgstiden på ejerlejlighedsmarkedet i hovedstaden er nemlig steget markant det seneste år ifølge tal fra Boliga.dk

Tager noget længere tid

Hvor det i 2021 i gennemsnit tog 51 dage at sælge en ejerlejlighed i Københavns Kommune, tog det 65 dage – eller lidt omkring tre måneder - i 2022. Det er en stigning på 25 procent på bare et år.

TopGunn kan skrive både rapper, sanger og producer på CV’et, og så er han manden bag flere store hits som blandt andet Kongens Have. Senest har han udgivet singlen Lars Seier Freestyle.

Se luksusboligen her

TopGunn piller ved prisen på sin millionvilla efter to måneder.
TopGunn piller ved prisen på sin millionvilla efter to måneder.Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Del din kommentar